NovostiNajave i poziviObavještenja

Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje dijela minimalne mjesečne neto plaće (u FBiH) za mjesec juni i juli 2020. godine

Poštovani,

U nastavku vas informišemo da je dana 23.12.2020. godine, Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo objavilo  JAVNI POZIV za dodjelu sredstava  za finansiranje dijela minimalne mjesečne neto plaće (u FBiH) za mjesec juni i juli 2020. godine.

Rok za dostavljanje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objave Javnog poziva.

Prijave se podnose Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo u zatvorenoj koverti, ISKLJUČIVO preporučeno putem pošte na adresu: Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, ulica Reisa Džemaludina Čauševića br. 1, 71000 Sarajevo.


Na zatvorenoj koverti obavezno navesti: Prijava za Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje dijela minimalne mjesečne neto plaće (u FBiH) za mjesec juni i juli 2020. godine - Ne otvaraj.
Na poleđini zatvorene koverte obavezno je navesti: naziv podnosioca prijave, adresu i kontakt telefon podnosioca prijave.

Kompletan tekst Javnog poziva, Obrazac 1 i Obrazac 2 možete preuzeti na linku ispod:

https://mp.ks.gov.ba/aktuelno/konkursi/javni-poziv-za-dodjelu-sredstava-za-finansiranje-dijela-minimalne-mjesecne-neto-0

mpks.png